Aronia Original uz čiste sokove i od aronije predstavlja i izbor supersnažnih 100% matičnih sokova u kombinaciji s drugim supervoćem za snagu, izdržljivost, živost i izgradnju imuniteta. Cijena je već od 89,90 kn za bocu od 0,7 litara. To su:
ARONIJA I PASJI TRN

Aronia Original matični sok u kombinaciji sa pasjim trnom. Pitate što je pasji trn? Pasji trn (ponegdje poznat i kao sibirski ananas) raste u Himalajama, a Tibetanci su tisućama godina pasji trn jeli kao voće i koristili ga kao lijek za brojne tegobe. Pasji trn sadrži najveći postotak rijetke omega 7 masne kiseline ( 30% – 35%) i preko 190 nutrijenata i fitonutrijenataneophodnih za normalno funkcioniranje tijela.

Pasji trn sadrži provitamin A
Vitamine B1, B2, B3, B6, C, D, E i K1.
Bogat je flavanoidima – fitonutrijentima za koje se zna da smanjuju širenje raka, utječu na smanjenje bolova i upala, te pomažu postizanju normalne tjelesne težine.
Ne sadrži konzervanse, umjetne boje, okuse i mirise.

KLIKNI TU ZA DETALJE: Aronija i pasji trn matični sok detalji, cijene, konzumacija

ARONIJA I BRUSNICA

Aronija i  brusnica u jednom matičnom soku. Ovi najjači prirodni saveznici protiv mnogih boljica savršeno se nadopunjuju u omjeru 66% aronije i 33% brusnica. Aronija ovom soku daje svu svoju snagu, a brusnica osim okusom nadopunjuje svojim slasnim plodovima. Brusnica je prirodni

antibiotik i dosad se nebrojeno puta potvrdila u doprinosu za zdravlje čovjeka.

Plodovi brusnice sadrže minerale, vitamin A, vitamin C, kalij i biljna vlakna. Crvena tvrda bobica ima zbog veće količine vitamina C kiselkast okus.

KLIKNI TU ZA DETALJE: Aronija i brusnica matični sok detalji, cijene, konzumacija

ARONIJA I ŠLJIVA

Aronia Original matični sok u kombinaciji sa šljivom osvježit će vas, dati snagu i omogućiti da uživate u jedinstvenom okusu vrhunskih prirodnih proizvoda. Šljiva nam pomaže kod poteškoća Wealthy s koncentracijom, jača srce i imunitet te regulira probavu. Omjer ove voćne delikatese je 55% aronije i 45% šljive.

KLIKNI TU ZA DETALJE: Aronija i šljiva matični sok detalji, cijene, konzumacija

ARONIJA I NAR

Sokovi aronije u kombinaciji sa narom sve su popularniji. Zamislite samo kada uz aroniju imate i nar koji vrlo pozitivno utječe na ljudsko zdravlje i ljepotu. Nar se uzgaja već 5000 godina, poznavali su ga još u dobu antike, a nar je pravi vatromet vrijednih bioaktivnih sastojaka koji ublažavaju brojne zdravstvene poremećaje i bolesti.

KLIKNI TU ZA DETALJE: Aronija i nar matični sok detalji, cijene, konzumacija