Besplatna dostava

/Besplatna dostava
Besplatna dostava 2021-05-04T12:55:13+00:00

BESPLATNA DOSTAVA ZA CIJELU HRVATSKU!

Dostava za sve narudžbe iznad 380 kn je besplatna za područje cijele Hrvatske. Dostava za narudžbe ispod 380 kn naplaćuje se 40 kn. Roba se šalje iz naše poslovnice na adresi Petrova 59a, 10 000 Zagreb.

Kupac plaća proizvod tek nakon provjere, tako da se kvaliteta proizvoda može provjeriti prije plaćanja.

Sve zaprimljene, odnosno uplaćene, narudžbe radnim danom do 12 sati bit će poslane istoga dana, a dostavljene u roku 1-3 radna dana.

DOSTAVNA SLUŽBA

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe GLS, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan. Ako plaćate bankovnom transakcijom, po zaprimljenoj uplati šaljemo paket.

Ukoliko ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzeće), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 12 sati.

PRAĆENJE NARUDŽBE

Prilikom slanja robe dostavna služba javlja kupcu (korisniku usluge) da je paket krenuo. Molim provjere vaš sandučić – ‘Neželjena pošta’ – jer je moguće da ova obavijest završi upravo tamo.

Ako roba ne stigne u očekivanom periodu (2-5 radnih dana od isporuke, prema pravilniku dostavne službe), pošaljite nam email na info@aronija-original.hr kako bi poduzeli potrebne mjere.
Dostava na otoke u pravilu može trajati nešto duže (ovisno o uvjetima i mogućnostima trajektnih linija odnos dostavne službe).

OSTALI UVJETI

Osoblje aronija-original.hr trgovine vodi računa o načinu pakiranja proizvoda. Proizvodi se pakiraju na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.