O nama

/O nama
O nama 2017-12-09T00:27:27+00:00

Saznajte više o nama 🙂

BB natura vera Zagreb, prirodni proizvodi

logo-bbnatura

Hvala Vam na posjetu! Uvoznik i distributer Aronia Original proizvoda za Hrvatsku je tvrtka BB natura vera d.o.o. iz Zagreba. Mi u BB natura vera tragamo isključivo za prirodnim, odnosno organskim i EKO prihvatljivim proizvodima visoke kvalitete. Snažne i moćne Aronia Original proizvode dosad su isprobali naši brojni kupci i ostali iznenađeni kvalitetom i cijenom.

Svojim kupcima ne nudimo ništa što i sami ne koristimo!

Uz Aroniju Original, BB natura vera d.o.o. ekskluzivni je zastupnik i distributer premium organic i prirodnih proizvoda za njegu kose, kože i tijela John Masters Organics. Pazimo da svaki naš proizvod u distribuciji ispunjava vrlo visoke EKO i BIO standarde. Bavimo se isključivo organic i prirodnim proizvodima te svojim klijentima ne nudimo ništa što i sami ne koristimo. Mi vjerujemo u snagu istinske prirode.

U stalnoj smo potrazi za kvalitetnim proizvodima i neprestano se širimo. Ukoliko želite postati naš prodajni partner i neke od proizvoda koje zastupamo uvrstiti u ponudu vaše trgovine ili ljekarne, molimo Vas da nam pošaljete svoj kontakt.

Organizirat ćemo sastanak i predstaviti Vam prednosti suradnje s nama. Suradnja s BB natura verom je jednostavna jer smo mala i okretna tvrtka koja se vrlo jednostavno prilagođava zahtjevima klijenata. Molimo, pošaljite nam upit!

Upit za suradnju

“Snaga istinske prirode!”