Proizvodnja soka od aronije

/Proizvodnja soka od aronije
Proizvodnja soka od aronije 2017-12-09T00:27:28+00:00

Proizvodnja soka od aronije

Svaki dan malo aronije! Za naše sokove odabrane su samo najkvalitetnije aronija bobice. Sok se NE dobiva iz koncentrata. Osim toga, osiguravamo EKO – organsku kvalitetu sirovine putem strogih analiza.

Mnogobrojne pohvale kupaca i specifičnost Aronia Original snažnih sokova, rezultat su vrhunske njemačke EKO proizvodnje. Za naše sokove odabrane su samo najkvalitetnije bobice aronije.

Branje bobica

branje-bobica-ikona

Blisko surađujemo s uzgajivačima kako bi se osigurali idealni uvjeti i optimalno (kasno) vrijeme berbe. Bobice ne beremo prerano jer se tada gubi maksimalna koncentracije tvari koje ovu bobicu čine visokovrijednom namirnicom.

Proizvodnja soka odvija se u postrojenju u blizini naših uzgajivača aronije. Tako uspješno kratimo vrijeme od branja do proizvodnje. Procesuiramo na niskim temperaturama i tradicionalno hladno prešamo jer tako štitimo vitalne sastojke.

strelica

Hladno prešanje

hladno-presanje-ikona

Naš sok se NE dobiva iz koncentrata! Osiguravamo ekološku – organsku kvalitetu sirovine putem strogih analiza. Na ovaj način štite se vitalni sastojci Aronia Original 100% matičnog ekološkog soka.

Proizvodnja BEZ pasterizacije može ugroziti potrošače i njihovo zdravlje zbog mogućeg nastajanja mikroorganizama tj. nemogućnosti da ih takav proces (hladno prešanje bez pasterizacije) potpuno uništi.

strelica

Pasterizacija

pasterizacija-ikona

Sok je zato blago pasteriziran na nekoliko sekundi i na temperaturi nižoj od 78 stupnjeva Celzijevih, kako bi se zaštitio od mikroorganizama i kako bi se izbjegli konzervansi.

Odmah nakon pasterizacije, matični sok od aronije se flašira i hladi na 20 stupnjeva Celzijusa kako bi se zaštitili njegovi iznimni sastojci.

strelica

Punjenje

punjenje-ikona

Na kraju dobivamo sok od aronije vrlo snažnog (trpkog) okusa ugodne arome. Taj jedinstveni okus svaki dan isprobavaju tisuće korisnika. Aronia Original sok jedinstven je. Probajte i recite nam što mislite!

bckg-button

bckg-button

Odaberite iz naše trgovine