OPĆI UVJETI POSLOVANJA

/OPĆI UVJETI POSLOVANJA
OPĆI UVJETI POSLOVANJA 2021-05-04T12:52:27+00:00

Opći uvjeti poslovanja

Prodajno osoblje BB natura vera jamči Vam najbolju moguću uslugu i ostvarivanje maksimalne vrijednosti za vaš novac. U slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac.

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (PDF).

Opći uvjeti poslovanja: Prodavatelj je tvrtka BB natura vera d.o.o., Petrova 59a, 10.000 Zagreb, Hrvatska. Krajnji korisnik je posjetitelj ovih stranica, a kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem kreditne kartice, opće uplatnice/virmana/internet bankarstva ili pouzećem.

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe GLS, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, kartično, Paypal), ako uplatu zaprimimo do 12 sati. Ukoliko ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 12 sati.

Aronija-original.hr je registrirana domena tvrtke BB natura vera d.o.o.

REGISTRACIJA I NEWSLETTER

Prilikom registracije svaki korisnik ima mogućnost prijave na naš newsletter.

Ako niste registrirani korisnik odnosno kupac, a ipak želite primati naše obavijesti, možete se prijaviti na naš newsletter koji se nalazi u donjem lijevom uglu početne stranice.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina Aronija-original.hr tvrtke BB natura vera d.o.o. omogućava da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: info@aronija-original.hr.
Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA (OD 15. 2. 2016.)

Posebnom regulativom Europske unije od 15. 2. 2016., u cijeloj EU, sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme (klik na link). Prevedeno, ako naiđete na problem tijekom online kupovine unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na linku ODR platforme.

Dobro je znati kako platformu mogu koristiti potrošači i trgovci. Prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

IZJAVA O POVJERLJIVOSTI, ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

BB natura vera d.o.o. se obavezuje da će sukladno članku 18. stavku 2. Zakona o zaštiti osobnih podataka (Narodne novine, br. 106/12. – pročišćeni tekst), čuvati povjerljivost svih osobnih podataka kojima ima pravo i ovlast pristupa a koji se nalaze u zbirkama osobnih podataka koje vodi BB natura vera d.o.o. te da ću iste osobne podatke koristiti isključivo u točno određene svrhe na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Također se obvezujemo da osobne podatke kojima imamo pravo i ovlast pristupa nećemo dostavljati/davati na korištenje niti na bilo koji drugi način učiniti dostupnima trećim (neovlaštenim) osobama, te se obvezujemo da ćemo povjerljivost istih osobnih podataka čuvati i nakon prestanka ovlasti pristupa osobnim podacima.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici BB natura vera d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Saznajte više o našoj politici privatnosti.

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA (VRIJEDI OD 1.11.2014.)

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite WsPay napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. (Sustav zasad nije u upotrebi, radimo na uvođenju. Hvala na razumijevanju!)

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Naša web stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim narudžbama. Nastavkom pregleda web stranice aronija-original.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih putem individualnih opcija, prateći upute ovisno o vašem pregledniku/pretraživaču (kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj):

Firefox

Chrome

Internet ExplorerMicrosoft edge

Apple uređaji

Opera

Mozilla

Informacije o tvrtki:

BB natura vera d.o.o.
Petrova 59a,
10 000 Zagreb
Hrvatska

Adresa elektroničke pošte: info@bbnaturavera.hr

Info telefon: +385(0)1 7888 527;

Web trgovina je otvorena za narudžbe od 0-24, a pitanja vezana uz web kupovinu možete slati na email info@aronija-original.hr

Tvrtka upisana u trgovački registar:

Trgovački sud u Zagrebu /broj / Tt-14/18432-3/ MBS: 080546489 / OIB: 79920297806

PRIVREDNA  BANKA ZAGREB (PBZ) d.d.

IBAN HR2323400091110206040

Direktor: Barbara Strelar

pdf-icon

Preuzmi PDF datoteku